Besök på akuten

Ja, då var det dax, 1:a besöket på akuten. (Hoppas att det blir väldigt få sådana).
Lillebror ramlade av skötbordet i morse. Pappsen han inte med. För ni som inte vet hur det ser ut på vår övervåning så är skötbordet och toan i armlängs avstånd från varandra. Danne skulle bara ta på sig strumpan och vipps så gjorde lillebror en snurr ned på golvet. Det är en sån gång man är glad att man inte har klinker-golv...
Danne blev naturligtvis väldigt förskräckt.
Som tur var gick det mycket bra. Lilleman har inte ett blåmärke. Vilken tur. Ingen hjärnskakning. Man kan även som sjuksköterska och mamma bli lite tjollrig: Ska man åka in eller inte. Tur att sjukvårdsrådgivningen finns. De tyckte att vi skulle åka in och kolla upp honom.

Så nu en uppmaning till alla föräldrar som tror att deras små ligger där de ligger: Det gör dom...Tills vi vänder oss om. Låt dom inte ligga själva ens en enda sekund.

Danne har varit och "fixat" till sin rygg och nacke idag så han är mycket slut. Han är helt däckad. Hoppas att han blir bättre tills imorgon.

Storasyster ska få följa med mormor och moster Emelie imorgon till badhuset. Hon kommer att bli överlycklig!!!!! Bada det är ju en favorit!!!

Kommentarer
Postat av: johanna

Namen sa fruktansvart!! Vad skont att killen mar bra, men vilket skramselskott...

Skot om er o kram kram

2008-04-21 @ 21:05:06
Postat av: Jenny

Oj, ja det där vet man ju vad det är. Man känner sig så jäkla hemsk. HUVVA! Tur det gick bra iaf.

KRAM på Er!

2008-04-22 @ 13:53:28
URL: http://trulle83.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0