GI

Hallojsan. Nu har jag och Daniel påbörjat ett nytt liv (igen). Vi ska försöka oss på att äta nyttigare och att röra oss mer. GI känns väldigt sunt och bra.
Frukosten bestod av omelett, är det nått vi har så är det ägg, så det kan vi äta hur mycket som hellst av.
Jag hoppas att vi har tålamod och ork att fortsätta med detta ett tag och inte slarva. Vi är ganska mycket för det där med godis, men vi har blivit som två "blobbor" så nu får det vara nog.

Jag har jobbat i helgen, det var ganska lugnt men man blir ändå väldigt trött av att vara på nya ställen, med ny personal. Hur man än vänder och vrider på det så är det alltid människrona som man jobbar med som avgör om man trivs eller inte. Det är ganska annorlunda att jobba på ortopeden motför på medicin, men man får improvisera, bägge har för och nackdelar. Just nu känns det bara som att jag vill tillbaka "hem" till ortopeden och tryggheten. Tidigare har det kännts som att jag har varit ganska ny på ortopeden och jag kanske är en medicin-syrra, men nu känns det som att det är ju ortopedin som jag faktiskt kan nåt om och att jag nog är mer av en kirurg-syrra. Man blir ju helt snurrig av att inte ha någon arbetsplats.

Kanske ska ta och söka nå fler jobb, SOS-alarm söker sjuksköterskor, men vad gör dom där??? Pratar i telefon? Kan det va kul? Nä jag vet inte.

Vad ska man bli då man blir stor? Förslag mottages tacksamt...



Ha, det funkar ju

Det var som attan. helt plötsligt har bloggen bytt utseeende. Kul med nått nytt att se på va.

Jobbade på 7an i går. Jag har inte varit där på över 2 år!!! Känndes skumt. Lite annat att tänka på. I helgen ska jag va på 6an, där har jag varit för typ 6 år sen som undersköterska...det var då. Så det lär ju kännas efteråt.
Men skönt att jag då får jobba, lite kämpigt annars om man bara ska gå runt hemma och vara fattigast i stan. Hoppet lever.

Lillebror har blivit en liten klättermus, hans nya ställe är på  fönsterbänken. Där är det ju kul... man är ju rädd att han ska fara genom fönstret.

Jag och O gjorde en söt (läs ful) snögubbe idag, det var ju perfekt snö. Idag blev hon då inte rädd för den i alla fall...Hon var lite rädd för snögubbar förr. Den fick en halsduk så att den inte skulle frysa.
Nu kommer hon ner. "Det blev lite hurvigt i min säng..." Jag vill inte sova..." :::: Då tar vi det igen....................

Jag måste ju göra nått fel

Jenny. Jag har gjort som du har sagt, typ en miljard gånger men...det ser ju likadant ut ändå. Gu va tråkigt.

Lite hjälp behövs...

Kan nån berätta hur jag gör för att ändra designen på min blogg.....Det kan väl inte va sååå svårt? (Bara för sånna datafreeks som mig)

Söndag em

Jag, barnen och Victoria har varit i Piteå i dag och badat, bublat och bastat på äventyrsbadet.
Vi skulle till Edda, men det var stängt för simtävlingar. Ingen annan hall i Ske-å var öppen så då fick det bli att köra till Piteå.
Vi hade jättemysigt där. Lite kallt, det var visst nått fel med värmen....det var det sist jag var där oxå. Men, vi hade det ialla fall jättebra.

Jag och barnen har haft besök av både deras mor- och farföräldrar i helgen. Mycket trevligt det me.

Jag har fått prova på livet som ensamstående mamma nu ett par dar. Känns skönt att Danne kommer hem imorgon.
Hundarna behöver motion och jag behöver lite assistans med barnen. Jag tror att om man skulle ha det såhär jämt skulle det bli tufft att få ihop det. Om man bara hade barnen hade det varit lättare. Nog litar det på att även pyssla om hundar, katten, hönsen, panna och eldningen (det har ju varit -28 grader som kallast).
Hur som helst dom gör det bra som sköter allt själva!!! Det kan konstateras efter dessa få dagar.

Jag har det mycket tomt i min kalender, jobben lyser med sin frånvaro. Jag ska ta och ringa lite imorgon. Kanske försöka att maila ut lite info också till cheferna, så att dom inte glömmer bort mig.

Det gick inte

igen.....

Hallå.

Provar  att byta design på min lilla blogg

24 grader kallt

Hallå.
Här är det KALLT, det var 24 grader för en stund sen, gissa om Keddyn går varm? Jag har eldat hela dan.

Jag har en dator som inte riktigt vill vara med mig då jag ska skriva nått, jag bliir så less. Nån fler som kan vilja kasta sin dator i väggen ibland???  
Nå, nu tjorvar den igen. Blää för kassa datorer.

Nu är jag arbetslös, känns ju inte så kul. Nog hade jag ju trott att jag skulle kunna forsätta på oropeden, men nej, det var en massa andra före i kö.  Men jag tror väl säkert att det kommer att fixa sig. Jag ska nog få jobba på , jag kan ju om inte annat va på några andra avdelningar oxå.

Danne är i Skåne och härjar runt där. han kommer hem på måndag.

Jag och barnen har myst på här hemma idag, gjort play-doh deg. Lillebror blev så arg då han inte fick äta degen. Han skrek som en stucken gris. Han förstod inte alls att man skulle leka med den. Men det var ju värt ett försök.

Nu är det dax för lite kvällsfika för mina småttingar.

Kul.

Igår ringde Linn typ halv 7 och frågade om jag skulle med ut (ut som i UT). Och Japp visst ville jag det, det var ju ett tag sen.
Vi myste på Lilla hjärtat innan. Vi och 2 kompisar till Linn och 2 av Robbans bröder. Sen bar det av ut, för vissa på Station och för vissa på Calles. Jag hade det ganska bra på Calles, inte illa att Arre var där (utan bäbis).
Kom hem före 2.

Idag har jag varit i Stallet. Har provat att rida Trixi Nova som hon heter. Det var nice. Det var ju ett tag sen jag red. Det var spännande. Hon är en fin dam. Glad och pigg. Det är svårt att rida. Men roligt, lärorikt och nyttigt.

Ska nog försöka att få mig dit på tisdag och rida också.

Nytt År!

Då var det 2009! Nu tar det typ 3 månader innan man kommer ihåg att det är -09. Det ska ju alltid ta ett tag. Har jobbat nu mina nätter: Skönt. Vi hann ha lite mysigt på nyårsnatten och skåla i jordgubbscider och äta smarriga förätter. Vid 05-tiden på morgonen åt vi Vienetta-glass, med god aptit!

Jossi med fam och Arre med fam har varit här. Fina små och stora barn. Fin mage...Jossi blir mamma igen i mars så hon var goo. Synd att vi syns så sällan...Men kul att hinna träffas vi ALLA iaf.

Gott Nytt År!


RSS 2.0