7 Sanningar

Jag har blivit utmanad av Jenny... Så då ska ni få veta den stora sanningen om MIG...

1. Jag ÄLSKAR listor, jag skiver listor för alla tillfällen. Det är så ql att bocka av det man har genomfört sen. Sen kan det även hända att jag skriver upp saker som redan är gjorda på listan bara för att få dra ett streck över det...
Hur skulle jag överleva på jobbet utan listor???

2. Jag hatar att tvätta bort sminket på kvällen, jag vaknar ofta upp och ser u som en tvättbjörn... (Stackars  Danne som får bevittna detta otäcka ).

3. Slisk! Jag tycker verkligen om slisk i alla former, särskillt choklad,   och kola   och lakrits och och och och ja listan kan bli lång. Sockerchock! vad är det???

4. Jag hatar att städa, men lika fullt håller jag på med det OFTA. Damsugaren används ju typ jämt. (Det är sååå kul med hundar...) Det blir aldrig rent hur man än bär sig åt. Konstigt att det är "dirty" hos oss jämt ändå...

5. Pengar. Det vore kul att äga dem. Jag är mer en som använder dem, ofta. Till mycket väsäntligt och Oväsäntligt. Jag försöker att spara, men sparkontot ekar TOMT.

6. Jag avbryter folk hela tiden då de pratar. Jag fyller i allas meningar. Usch, jag vet, men jag gör det ändå. Ska försöka att bättra mig.

7.  Jag tycker det är roligare än jag trodde att skriva på min blogg.....

"Klartt å bettart"

Då var det gjort, Då vet ni det. Ett problem, jag vet inte vem jag ska utmana... Sandra är den enda jag vet av...


Regler för denna utmaning:

Länka till den som utmanat dig
Berätta sju sanningar om dig själv
Utmana sju personer
Lämna ett meddelande till dem du utmanar

Trött.

Känner mig lite sliten. Trots att jag har sovit bra inatt. Jag var trött igår och arg typ hela dan, vilket suger. Stackas Olivia som fick ut av det. Idag ska jag ladda batterierna nu då hon är på dagis så att jag orkar vara en bra mamma tills hon kommer hem. Varför ska det vara så svårt att vara glad, rättvis och pedagogisk då man känner sig trött???

Hur som helst så ska jag göra så lite som möjligt idag, möjligtvis damsuga. Sandra och Johanna med sina barn kommer och ska titta på kattungarna idag, vilket ska bli trevligt. (Hoppas bara att Johanna vill ha en som det var tänkt...) Jag måste försöka att få de andra tingade snart också. Det börja va dax.

Vi ska döpa Ludvig i helgen, så vi ska väl försöka att sno ihop lite mat innan dess. Som tur är hjälper våra snälla mammor till med maten och tårtan; fantastiskt. Sen har vi hjälp med sånger och tal under själva dopet. Superbra.

En lite kul grej: Pandurokatalogen..... WOW. Den är ju helt otroligt kul. Jag skulle lätt kunna shoppa för 10 000 kr Det finns så mycket ql i den, jag har kollat i den kanske 10 ggr. (och ja- skrivit en lista på det jag vill ha). Den ska decimeras en aning sen kanske eventuellt att jag kan göra en mindre beställning. Kanske alltså. Men den är så ql att titta i ialla fall, man får massor av ideer.

Fredag

Imorgon ska Olivia vara hos mamma och pappa. Skönt, vi kan behöva ett break från vår lilla prinsessa. Säkert roligt för mamma och pappa att rå om henne lite oxå. Särskillt nu då Danne är så risig i ryggen kan vi behöva lite extra hjälp med barn och diverse.

På kvällen imorrn ska jag träffa några brudar från min SSK-klass, det ska bli sååå ql. 3 av dem ska ha barn alldeles snart. Det ska bli så trevligt att surra en stund.
Sara träffade jag igår då jag och barnen åkte till henne på en snabb-visit. De har flyttat nyss till ett större boende, kanontrevligt hus. Och hon hade världens finaste mage- undrar VEM som bor där... Åh, tänk storebror Gustav som fyller 3 !?! han föddes just efter SSK-examen, har tiden verkligen gått så fort?
Erika som kommer dit har jag inte träffat på Jätte-länge, hon ska snart få sitt första barn!
Susanne ska få sitt 3:e åh så mysigt att få träffas.
Nina som vi ska till , hon håller på att måla en  tavla till mig och Danne. Det är en bröllopspresent från hans familj, kanske får jag en smygtitt...

Jag pratade med min älskade vän Johanna idag, de har ett bekymmer med sin 8 månaders lilla  (läs stora) kille. Han sover så dåligt, och det vet ju alla som har barn att det TÄR, man blir otroligt slut då man inte får sova mer än 1 timme i taget. Han sover korta stunder på dan. Ibland på natten kan han vakna 2 gånger, det är LYX, annars kan han, om det oturar sig vakna flera gånger i timmen.  Jag är helt impad att hon har fixat det så bra, hon är helt enastående, men alla kan behöva tips. Har DU något, så BERÄTTA!!!!!

En annan kär vän, Linn; hon ska öppna en butik här i Bodan! Barnkläder, barngrejor, inredning osv. Hon ska även ha Café. Så vi får ta många fika träffar i sommar. På tal om det, Hon behöver galgar att hänga plaggen på.
Det ska bli så ql. Hon har böjat kolla runt om leverantörer. Spännande!!!!!

Ludvig är en liten sur-mule så jag tror jag går och lägger mig.


Julen är ute!

Jag har plockat bort julsakerna ALLT (hoppas jag...) Nu återstår "bara" att städa upp och sätta tillbaka allt som ska tillbaka.

Danne är så risig, han har så mycket bekymmer med sin nacke och sin rygg. Senaste dagarna har han haft mycket yrsel också, inte så bra. Han orkar knappt med sig själv. Jag vill så gärna att han ska bli bra, snart. Han ska på röntgen snart, då får vi höra ifall det är något "synligt". han är sjukskriven et tag till, men han kan ju inte jobba då det är såhär.

Nu har jag bokat att vår familj och Linn & Robban åker till Boden den 1:a mars. Vi skall åka till äventyrsbadet där, bo på hotell och nysa med våra barn. Åh, det känns verkligen som att vi behöver det. Helst skulle jag vilja åka imorgon.



Fixa!!!

Jag är ju inte så bra på bloggandet än så mina texter till katterna försvann.
Den första bilden är på en katthona. De andra är hanar. De föddes den 1:A Advent (i Olivias säng).
Kom och titta, Först till kvarn får välja först...

Kattbilder

Nu provas det att lägga ut bilderna på kattungarna som föddes den första advent.image4
image5
image6

29 år GAMMAL

Imorgon blir det fira av!!!
(nja det var en lögn men lite tårta ska vi väl kunna fixa.)
Ja, då var det dax att bli 1 år äldre igen. Snart 30 år, ja jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Jag minns ju så väl då mamma fyllde 30 och jag tyckte ju att hon var ganska gammal...

Nåja, jag blir ju inte 30 riktigt än, det är ju ett helt år kvar (och en dag). Vi har bjudit hit Agghammars, annars blir det att ta det lugnt. Vi ska till B-byn på torsdag och äta, och även gratta Emelie som blir hela 19 år. Vilket känns ganska sjukt. Hon ska ju alltid vara ett barn, trodde jag i min enfald.

Idag kommer Sandra. Linn och Loke kommer oxå. Ev. kommer kattspekulanter. Hoppas att de vill ha nån av busarna. Jag ska försöka att få in nån bild på de söta missarna.

Åh en sån tråkig dag.

Ja ha, då har man haft en helt meningslös dag. Jag har inte gjort ett dugg. Sett lite sport på tv:n, spelat spel med lill-Olle, nja, det är nog allt, tyvärr. Visst borde man kunna hitta på nått skoj på helgen, va???
Olivia sover och jag ska väl snart plocka ihop här nere och gå och sussa med lilla Ludde.

Imorgon ska vi till Leif och Monica. Ska försöka att komma ihåg att ta med mig en tårta dit, jag blir ju snart 29 år, huvva. Ja den diskussionen tar vi en annan gång.

En liten tanke har börjat ploppa upp inom mig. jag vill åka till IKEA, gärna snart...

Natti, natti, Jag hoppas verkligen att imorgon blir en BÄTTRE dag.

Hallå igen

Jag måste ju få öva lite på hur man gör då man bloggar, så jag testar lite...

Olivia sover och danne och Ludvig hälsar på hos Johannes i huset brevid. Så jag är helt själv, i alla fal ett par minuter! Vilkt kan vaa väldigt värdefullt för en stressad två-barns mor.

Nåja jag ska väl försöka att göra nått vettigt eller nått...

Internet finns även i Bodan!!!

Hallå. Jag har just fixat så att även JAG har en blogg, coolt va...
Jag får väl öva ett tag innan jag får koll på hur det fungerar här.
Kram/T

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0