Snart öppnar butiken!

Har varit hos Grannarna hela dagen. Hjälpt till med hemmet och skött ungar medans hus-folket var på språng. De hann göra en hel del idag, vilket är superbra! På Lördag, den 5:e öppnar "Lilla hjärtat". Det är full rulle där borta nu; Dag & Natt, mer eller mindre. Mycket att göra, roligt för oss som är där och hjälper till.
Nu när det är bortgjort kan jag ju berätta om senaste tidens "fuffens" kring om Linn:
*Jag har kontaktat Norran ang. att göra ett repotage om dem.
* Jag & Ett gäng av Linns vänner har samlats en dag för att hjälpa henne och Robban på gården: Med målning och sånt
*Linn är numera 30-års firad (i god förtid). Vilket blev väldigt lyckat och superkul!!!

Festivalen är i full gång, hoppas att de som är där får det trevligt. Vi hade kanske tänkt åka förbi en sväng på dan imorgon.  Jag var ju där med 30-års firandet på onsdagskvällen: Det var Nice! (trots vädret).

Jossi är hemma nu, så vi 3 med barn och så tänkte träffas och mysa på tisdag! Längtar efter henne och Natti.

Punka på nytt däck

Ja då var det dax, vi har haft de nya sommardäcken typ 2 månader och vad händer, jo punka. Men ett nytt däck är beställt och hoppas att det kommer innan midsommar. Typ 1500-2000 kr fattigare...

Det är vattkoppor i farten, Loke har prickar över hela kroppen typ, så snart är det väl våra barn som har dem. Men jag tycker att det vore bra om de fick göra bort det nu då dom är små, större brukar ju drabbas hårdare, Så Hit Med Vattkopporna bara... (Bara dom inte får en massa feber och blir däckade.)

Jag har städat i källaren, det tog typ 2 timmar,men gissa om det känndes härligt efteråt då det var rent och snyggt!!! Mycket gruvande, men inte så jobbigt. Fönsterna är oxå putsade (utom 1). Känns kanonskönt!!!!!!!!!!!!!

Hoppas att det blir skönt väder till midsommar!!!!!!

Skitdag

Idag har jag haft en riktig skitdag. Jag har nog varit arg hela dan tror jag. Jag har en ljuvlig dotter, men hon kan vara en riktig sticka, hon är väldigt bestämd, lättretad och tjurig = fantastisk kombination.
Vårat hem ser ut som att det har gått en tromb genom det. (Även fast än att jag damsög & skurade i förrgår). Bläääää. Jag hatar att städa. Det står disk överallt och jag har tvättat så jag har ett STORT tvättberg att ta hand om. Det kommer att ta typ 2 timmar att få undan. BLÄÄÄ igen.
Jag har hjälpt Linn i hennes bod på Café kajutan i typ 1 timme, det var nog det enda idag som kan betecknas som trevligt.
Det tog dessutom ett halvår att få i säng barnen oxå.
Kul att det gick bra för Sverige igår i matchen, men hallå, dom jagar en BOLL... Vad är det som är så himla värt att diskutera. Det analyseras ju ihjäl. Fy för det oxå.
Egentligen är det ju bara i-lands problem, men det suger ändå.

Tur att : IMORGON ÄR EN ANNAN DAG!!!

Snygg

Ja då har man fått en härlig dag... Den började hos frisören. Det var så fantastiskt att få klippa sig, och jag blev ju riktigt fin!!! Hon tog väl bort kanske 1,5 dm på längden, minst, och jag har fortfarande långt hår. jag måste verkligen ha sett ut som en ponny. Tack till mina kära vänner som bokade tiden och betalade för att jag skulle få bli så fin!!!!!

Jag fortsatte med att ta en tur på stan- ENSAM! nice!!! Sen for jag och handlade. Då jag kom tillbaka till Linn, fick jag både Lunch och middag. En bra dag vill jag kalla det. Nu är Lillan med Vicke och Stefan på Cirkus.

I helgen har lillan varit i stugan hos mamma och pappa, hon hade haft det fantastiskt! Jag hann sätta trädgårdslandet. Vi har även jobbat på vid "Lilla hjärtat".  Det är mycket som ska göras, mycket både jobbigt och skoj.

Andreas och Tina har fått en liten SON. Han heter Albin och ser ut som sin far, och som Isabelle då hon var nyfödd. Han äter och skiter och mår gott. Hoppas att det inte ska dröja så länge innnan vi får se den lilla grabben!!!

Flera av mina vänner är/har varit ute på språng: Jossi är i Israel, Arre är i Turkiet och Sandra har varit i huvudstaden. Det ska bli kul att höra hur ni har haft det allihopa då ni är hemma!

Datatrubbel.

Min dator har fått spunk och kastar ut mig lite då och då, kan då heller inte ansluta till internet på nytt utan får vänta nån dag eller så... Skumt att de verkar leva sitt eget liv!?!

Vi har varit BARNLEDIGA, vi var i  Haparanda på IKEA och bodde på hotell. Det var helt underbart! Vi var med Linn och Robban så vi var 4 vuxna och 0 barn!!! Vi hade helt sjukt kul!!! Måste göra om det.

Imorrn tar Emelie studenten. Studenten- fatta- redan??? Hon ska ju va liten, hon är ju 10 år yngre än mig och jag är ju... vadå... (29) Läs 23
Jag fattar inte hur hon har hunnit ikapp mig riktigt.
Vi ska till B-byn och käka grillat efteråt.

Fredag: Mer festligheter. Jag ska på Möhippa. Ska bli QL


RSS 2.0