Klarar vi allt nu?

Har ni hört att man brukar säga: "Om man kan tapetera tillsammans, då klarar man allt..."
I så fall har jag hittat rätt man!!!
Det gick riktigt bra att tapetsera, nog för att jag bara var "assistent" men jag tror att jag gjore ganska mycket nytta i alla fall. Lillebrors rum är i alla fall färdigt. Nu heter projektet: -Stor-hallen uppe. Taket är målat, tapeter nerdragna och det är spacklat. Dvs. tapeter och golv kvar. Känns bra. Det kommer att bli kanon-snyggt!!

Renovering

Jag och Danne skall försöka oss på den angenäma uppgiften att tapetsera ihop. Önska mig lycka till!!!!!!!!
Hoppas att vi inte vill skalla varann i em.

Bild-utmaning

Jag har blivit utmanad av Jenny

Utmaningen innebär att man tittar i sitt bildarkiv, letar upp den sjätte mappen och sedan i denna mapp väljer den sjätte bilden. Sedan ska man dessutom berätta lite om bilden.



Våran lillkille. Lite suddig bild men gooo. Här kör han gåstol för fult.
Tänk va tiden rinner iväg... Här var han kanske 9 månader skulle jag tro. Nu är han 1 år och 5 månader. (dvs 8 mån sen). Himla läskigt, så fort det går.

Japp, då utmanar jag Erika L

För lite motion kanske?

Visst ska man väl gå ned i vikt om man lägger om matvanorna till det bättre? Nehe inte jag. Jag trodde ju att NU ska jag bli lite mindre. Vi (jag och Danne) ingen av oss har käkat varken pasta, ris eller potatis på länge nu. Vi har haft typ kött eller fisk med grönsaker. Det har blivit en hel del omeletter och protein-shaker. Jag kan ju oxå medge att jag har smarrat lite på choklad, men det är dock det enda jag har fuskat med.
Nä, nu får vi väl hoppas att det börjar ge med sig snart. Jag har ju äntligen skaffat mig motivation att gå ner i vikt. Då vill man ju oxå att nått ska hända.

Nu ska jag och lillan gå ut i det vackra vädret!!!

Det är någo som sitter här och tjatar: "Mamma skriv O, mamma..." Så nu kommer det : O

OLIVIA

Söndag och slö

Japp, då var partajet avklarat. Man har fyllt 30 och haft en skön fest med nära och kära. Jag är så innerligt tacksam, jag har verkligen så fina vänner. Det var så trevligt att få samla de som ligger varmt om hjärtat, bjuda på mat,som jag faktiskt tror gick hem! Typ alla verkade gilla den. Det värmer.
Festen var ju ganska lugn och sansad, jag tror att folk hann surra med varann och att vi även hann busa lite. För de (som jag) stannade till frammåt 03.30-tiden var stämningen hög, det var höga toner i sing-star och smarriga nattmackor blandat med lustiga historier.
Jag har fina vänner jag!!!!!!!!!

Idag har vi myst med morgon-kaffe på lilla hjärtat, diskat (en hel del) busat med voovarna ute, hälsat på trixi (hästen) och vid middagstid fick vi hem våra småttingar. Nu är jag tröttttttt.

RSS 2.0