Magsjuka, igen.

Nu börjar jag känna mig bättre, men det är inte kul med magsjuka. Har inte behövt kräkas, men jag har bara kunnat få i mig vätskeersättning. Men jag har gott hopp om att det ska bli bra nu. Har provat nu att äta lite nyponsoppa och digestivekex, tror att det ska gå bra.

Det är helt "fantastiskt", det finns så många som man känner som har ungar, men de flesta vill tydligen spara ALLT som ungarna har haft, lagra lådvis med kläder, leksaker och annat krafssom man är less på. Synd. Då andra kan tycka att det är riktiga fynd, med andras använda saker...Jag sparar ju naturligtvis endel, utifall att... Men även för att dt är kul att spara, MEN INTE ALLT, Då skulle vi drunka i saker.

Förra klädbytardagen fick vi sälja bra, nu blir det inte så många som lämnar in så jag hoppas innerligt att det blir fler. Det är ju trist för de som kommer om utbudet inte är så stort...

Olivia är hos farmor och farfar så jag ska (om jag orkar) märka upp lite kläder och annat grejs till bytardagen.






Påsk

image9image10image11

Ja då har påsken passerat.

Vi har ätit mycket god mat hos både familj och vänner. Mums!

Bla har vi varit i Skäran och myst... Se bild. Vi har varit på skotertur! Fantastiskt!!!!!

Imorgon ska jag träffa Johanna och Arre: Det ska bli kul. Tanken var att vi skulle ha setts i söndagsmen då var lille Nataniel sjuk. Den stackarn har legat en sväng på barn-avd. Inte så kul för hans föräldrar på den lilla semestern att lill-killen var sjuk. Sen hade Johannas syster legat inne (på samma rum) med sin nyfödde son. Han har haft RS-virus, den värre varianten. usch för att ha sjuka barn. Det är sååå synd om dem.
Saras lilla nyfödde dotter är också förkyld, vi får hoppas att det blir bättre.

Vi har varit på Johannes redovisning idag, Nova fick hänga med och se filmen som hon medverkade i. Det var superläckert att se vad dom har animerat. De spelade in i Olivias sovrum, med Nova. Läckert! Nu återstår bara att se vart Johannes tar vägen; London???

För er som kollar in min blogg: Sprid gärna vidare om klädbytardagen. vi behöver in kläder och leksaker. Samt folk!!!

KLÄDBYTARDAG!!!

Nu blir det klädbytardag, så nu är det bara att ni kollar i era klädkammare och källare efter kläder, leksaker, filmer övriga barnartiklar. Även grav- och amningsprylar!

Välkomen att höra av dig till mig för nummer. Det kommer att kosta 50 kr att lämna in.

Lördag den 5:e April kl: 10-13. I bodans bönhus.

Nu laddar vi om.

Nu har i haft loppisen. SKÖNT att det är färdigt. Tyvärr var det väl inte så bra med förtjänsterna men, så kan det vara. Jag tjänade inte irekt ihop nåt på fikat heller. Det var inte så många som stannade till och fikade.

Nu laddar vi för att ha en KLÄDBYTARDAG!
Det tror jag att vi kommer att kunna få mycket folk, som lämnar in och som kommer för att handla.

Så DU prata med dina nära och kära om den så vi får många som lämnar in saker, och kläder.

Jag har varit hos doktorn i veckan. Jag har högt blodtryck. Känns sådär att börja äta blodtrycksmedicin innan man fyllt 30 år. Jag har gjort EKG och lämnat prover. Jag ska tillbaka för provtagning och blodtryckskontroll, sen blir det att börja knapra.
Jag måste försöka att gå ned i vikt och RÖRA på mig. Jag är ett riktigt "lat-as".



Ett tag sen

Huvva, jag mår illa... Nja det är inte så farligt. Jag äter antibiotika, mot bröstinfektionen jag har fått.  Illamåendet kommer som ett brev på posten efter jag började med den. Bläää.  Men nu ska det väl i alla fall bli bra med "tuttarna". Jag är så less på allt tjafs. Men Ludvig äter mycket gröt nu, han älskar det. Så det märks att jag ammar honom mindre nu.

Mamma hämtar lillan på dagis idag. Vi ska förbi till bönhuset i alla  fall, vi ska ställa i ordning inför loppisen på lördag. Får väl se om det blir nå folk. Vi hade väl hoppats på att fler skulle vilja lämna in, men icke. Vi får väl se om det blir nån klädbytardag. Då behövs ju verkligen folk för inlämning av kläder och grejor. Men med dålig uppslutning kanske det får strykas på listan över saker som ska göras. Jag hoppas att det blir av, jag vet ju att jag och många andra har massor som man vill bli av med och få kolla på lite nytt!!!!!

Ska ta hand om Castor ett tag nu Linn och Robban ska bort så jag ska sköta en stund. Sen ska jag baka lite mer.

hej svejs för nu.

Loppis!!!

Då var det dax, årets Bodan-Loppis blir Lördag den 15 Mars. Kl 11-15.
Just DU är varmt välkommen att lämna in saker!
Det blir ingen klädbytar, det tar vi sen. Men annars är det som vanligt, man får ett nummer som man märker varorna med och sen är det bara att lämna allt till oss, vi fixar försäljningen. DVS du behöver inte stå där. Jag kommer även att sälja fika. Så har DU möjlighet så kom och fika.

Ludivg är åter förkyld, stackarn.  Storasyster är däremot ganska pigg: Hon ska få åka på badhuset med mormor. KUL.

På fredag gör vi ett nytt försök att åka till Umeå till Nenna. Ska bli trevligt!!!

Kram.

Nya krafter

Jag tror att det börjar komma nya krafter. Jag har varit mer eller mindre sjuk hela februari, hur kul är det??? Men det känns som att det är på bättringsvägen. Barnen mår bättre, vilket känns jätteskönt.

Lördagen blir såhär:

Plan 1. åka till Boden
Plan 2 Åka till Nenna i Umeå:
Vi tar det till veckan istället.
Plan 3 Hälsa på i B-byn.

Jag har besämt mig för att jobba i sommar. Det blir (typ) andra perioden och ev. natt på ortopeden. Känns både ock. Trevligt med inkomst och träffa lite folk och så, men inte så ql att inte ha nån semester ihop (igen)... Been there done that känns det som. Men det ska nog bli bra!

Jag har hemma tapetprover. Jippie!!!! Det är SÅÅÅ kul. Vi har ju funderat hur vi ska göra i evigheter känns det, så nu ska vi bara fundera lite till sen ska det fixas lite på övervåningen.

Uppdatering:
Sara och Ola har fått en liten FLICKA!!! Hurra för dem! Och för Gustav som är storebror nu!!!!

Jossi och Pavel har köpt radhus. Superkul. Ska bli roligt att hälsa på där i deras nya hem... Kanske till våren... (vore kul att åka till dem snart).

Det byggs som aldrig för hos Agghammars, butiken öppnar  i sommar. Ska bli NICE.

Loppis ska det naturligtvis bli snart. Ev. helgen (15-)16 mars. Denna gång bara Loppis, med fika. I bönhuset. Boka in dig. Du behöver inte stå där själv. Det ordnar vi.

Tack och hej - Leverpastej!

RSS 2.0