Pengar

Pengar...Imorgon är det lön, eller illa fall FP.  Känns som att det behövs. Tyvärr är det ju kortvarigt...Då räkningarna är gjorda, då kan man bara köpa mat sen är det slut. Vill ni veta hur min garderob ser ut??? TOM. Nja det fins i alla fall inte så mycket att ha på sig. Jag SKA köpa lite kläder till mig själv!!! Så det så. (eller så blir det åt barnen....).

Vi har inhandlat en bilbarnstol till lillebror. Det blev en acta, sån som bolliboppi har fast svart och limegrön. Fin och bra pris: 1695 kr.

Har oxå köpt en cykel av insparade pengar, tyvärr måste den byats då styret inte går att sätta fast!?! Jag som va sugen på en tur i Bodan. Det får bli nån annan dag.

Besök på akuten

Ja, då var det dax, 1:a besöket på akuten. (Hoppas att det blir väldigt få sådana).
Lillebror ramlade av skötbordet i morse. Pappsen han inte med. För ni som inte vet hur det ser ut på vår övervåning så är skötbordet och toan i armlängs avstånd från varandra. Danne skulle bara ta på sig strumpan och vipps så gjorde lillebror en snurr ned på golvet. Det är en sån gång man är glad att man inte har klinker-golv...
Danne blev naturligtvis väldigt förskräckt.
Som tur var gick det mycket bra. Lilleman har inte ett blåmärke. Vilken tur. Ingen hjärnskakning. Man kan även som sjuksköterska och mamma bli lite tjollrig: Ska man åka in eller inte. Tur att sjukvårdsrådgivningen finns. De tyckte att vi skulle åka in och kolla upp honom.

Så nu en uppmaning till alla föräldrar som tror att deras små ligger där de ligger: Det gör dom...Tills vi vänder oss om. Låt dom inte ligga själva ens en enda sekund.

Danne har varit och "fixat" till sin rygg och nacke idag så han är mycket slut. Han är helt däckad. Hoppas att han blir bättre tills imorgon.

Storasyster ska få följa med mormor och moster Emelie imorgon till badhuset. Hon kommer att bli överlycklig!!!!! Bada det är ju en favorit!!!

Ny blogg funnen!

Tja!
Jag har hittat (med hjälp av Jossi) en trevlig blogg, inredningsblogg. Mycket intressant och fint och bra och kul och......... fixa o dona (se länk dit).

Linn hade med lite tapetprover hit, hon hade hittat en superfin tapet till cafeét. Jag längtar tills man får ta sig en fika på "Lilla hjärtat".
Dom ät hos oss idag, vi grillade. Supergott, fick lite vår-känslor. Bara man slapp se allt vitt där ute så.
Danne ska hjälpa Robban imorron att flytta från deras sommarstuga.

Helgen består av att träffa Nenna imorrn. på söndag ska vi på vårfest i "bönan". Middag och fiskdamm och sånt. Trevligt tror jag att det blir.

Hockey: Sm-slutspel: HV / Linköping 2-2 (jag tror att HV vinner). Måste bara säga att va SKÖNT att det snart är slut på hockeysäsongen. Jag är gift med en hockey-nörd har det visat sig. Det är ju nått med skridskor var och varannan dag. Man blir ju LESS.

Lillebror har blivit STOR: Väger typ 7,5 kg nu. En stor kille. Snart som syrran (typ 12 kg).  Vi var på BVC igår. Boel-test och sånt. Vi ska tillbaka och göra om det. Han ville inte höra på ett öra. (det som han har "ont" i).

Natti Natti.


Kvällstrött

Jo,Kvällstrött är nått nytt, jag brukar ju inte vara det, men nu är jag helt "mosig" på kvällarna. Men ännu värre på mornarna, men det är jag ju van... Även om jag har sovit hyfsat så är jag helt sjukt trött. Nu på sistone har dock sonen vaknat x flera /natt. Inge kul. Inte blir man piggare direkt av det. Stackars Jossi som har haft det så nästan varje natt i snart 1 år. Att hon står upp är ju beundransvärt. Jag känner mig tuggad och utspottad efter en veckas dålig sömn.

Nu sover mina hjärtegull ialla fall (en stund till innan det börjar.......). De är SÅÅÅ söta när dom sover!!! Det är skönt att luddis somnar tidigare nu på kvällarna. Han somnar typ vid halv 9-9. Det är ett stort steg frammåt!

Ska titta till mina små och sen ska jag SOVA!

Snöstorm

Det är snart valborgs, snön vill inte smälta bort utan det kommer bara mer. HALLÅ, vi vill ha vår! Svanar, tofsvipor, storspovar och gäddlek. Blir det vår i september???

Jag och Bolliboppi var på solbacken idag och kollade in några nyöppnade affärer. Med nästan 0 kr med oss gick vi både på Arken Zoo, Intersport, ÖB och Shape: Vi handlade leksaker till Pelle-katt för 20kr!!!!!


Gossigt värre

Min blogg suger oxå

Tja.
Har läst på en kompis blogg att hennes blogg suger. Håller inte med om det, men är det nån som suger så är det då min. Jag skriver bara om hur sjuka vi är i vår familj. Det som är det värsta i kråksången, är att jag nog inte har så mycket annat att skriva om. För att krydda på lite till så tänkte jag informera om att vi är förkylda IGEN. Det suger oxå!!!

Vi håller på att kolla upp lite tapeter och sånt till övervåningen. Det känns så mysigt att äntligen börja med den. Ett problem bara, vi har egentligen inte råd, alls! Vi får väl äta bröd och vatten den närmsta tiden. MEN det kan det vara värt!!!! Jag längtar till att börja måla! Ska bli roligt, och framför allt FINT.

Måndag

Har varit på vårdcentralen för blodtryckskontroll. Det var BRA! Skönt. Jag får väl kolla bt nån gång per år för att se att det inte rusar iväg, men jag kommer inte att behöva blodtrycksmedicin.

Då har vi klarat av klädbytardagen. Usch så skönt att det är gjort. Det är mycket jobb, men väldigt lite behållning. Jag har visseligen köpt fina kläder till barnen för 500kr, men nog är det jobbigt att ordna det. Hoppas att vi inte gör om det på ett tag.
Det allra bästa med den måste ändå vara hur trevligt jag har haft i övrigt... Jag och brudarna som fixade dagen har verkligen haft JätteKul. Sen vad trevligt att surra med de som har lämnat in saker och kläder!!!!!
Jag har fått se fantastiskt fina bäbisar och fått roliga besked om giftemål och bäbisar i magar! Kul!

En bar sak med att ha magsjuka (dock den enda...) jag kan inte ha flera av mina byxor: Dom är för STORA! Det har jag nog aldrig haft problem med förr!!! Jippie!!!!!!!!!!!!

Måste ju också skriva att min mamma nu kan titulera sig distriktsmästare i pimpelfiske! Hurra för henne.

Nu ska jag försöka ordna en bussresa  till Lycksele djurpark.

RSS 2.0