jetlag

Jo, så kan det kännas att vända och vrida på dygnet, då man jobbar natt.
Ena dagen sover man till 16,00 och andra dagen kliver man upp 07,00. Det märks kan jag säga. Nu har jag varit "helledig" i 2 dar, så nu ska jag sova ut i morgon i väntan på att åka och jobba. Man får väl bara hoppas att det blir mindre att göra nästkommande nätter. Det är inte direkt lugnt och skönt att jobba natt på ortopeden.

Lugnt är det inte heller på Lilla hjärtat! Där är det mycket folk, varje dag! Himla kul!!! Har du inte varit där kan det nog va värt ett besök. Vi åt Grekiska biffar till middag idag. Lillan åt plättar! Gott!!!

Sol, Regn, Sol, Regn. Vad är det för fel med sommaren???

Invigning

Då var det dax, för invigningen av Lilla hjärtat!
Hoppas att ni som läser min blogg har möjlighet att komma. Det är ju här i Bodan, ca 1 km från Burträskvägen, på vänster sida, Det kommer att sitta uppe skyltar.
Öppettider i morgon är 12-18. (samma på söndag).

Danne är där nu och pysslar. Vi har varit där hela dan, typ. Jag ska dit sen då han kommer tillbaka. Det är endel kvar att göra...

Barnen börjar må bättre nu, men nog var det enklare med lillan. Hon har typ sovit bort sjukdomen. Lillebror har däremot: Vägrat sova (feber och kli), inte velat äta (koppor i munnen), knappt bajsat (koppor i baken) Men nu har han bara typ 37-38 i feber och han har fått tavegyl mot klådan. = Bättre.  (Jag kan ju säga att då jag hade jobbat natt, hade jag en mycket trött och upprörd make som hade fått somna vid 05.30 tiden). Ingen hit.



Prickar

Mina småttingar har Vattkoppor. De fick prickar igår och idag har de ganska många små prickar.
Idag har de haft lite feber och de har varit lite små-gnälliga. Men så söta!
Nu har de i alla fall gjort detta, behöver inte ha det igen.

Jag har träffat Jossi och Arre idag. Lilla Natte han jag också glutta på. Han promenerade runt och var jätte söt. Kul att träffa Johanna, det blir ju så sällan. Arres mage är ganska stor nu, och den lilla bäbisen sparkade på min hand!!!
Mysigt!

RSS 2.0