Katter & Hundar & Sjuklingar

Jag är så less på att vara sjuk. Det blir inte bättre, bara mer eller mindre dåligt. Snor, Snor... Nu är Ludvig också sjuk. Han snorar och hostar. Han har haft feber inatt och på morgonen. Den lilla stackaren.

Kajsa är i höglöpen, vilket gör att våran Neo är helt kocko i huvet. Sandra och Mårten har haft Neo i 2 dar och han är pipig. Jag ska åka och hämta honom. Så nu ska mamma och pappa få ha Kajsa igen så får vi se om det lugnar ner sig snart.

Olivia vaknade inatt och väckte naturligtvis lillebror, sen höll de igång i 2 timmar. Mycket charmigt. Vi gick ned och fikade vid 3.30 tiden.
Jag hade Ludvig på skötbordet och Olivia och Pelle lekte inne på toan, då Pelle helt plötsligt fick för sig att han skulle hoppa upp på toa-locket... som var öppet... Blöt katt = Ledsen katt = Trött mamma.

Det är inte jätte lätt att skriva då jag har en kattunge som jagar mina fingrar på tangentbordet...

Sjuk - igen

Jag blir galen. Jag hinner ju aldrig bli frisk. Sen Ludvig föddes har jag varit mer eller mindre sjuk. Jag är sååå less. Jag orkar ju ingenting.
 
Danne och Ludvig var uppe i morse, tills Danne och Olivia skulle åka till dagis/träning, Sen sov som tur var Ludvig 2,5 tim med mig i sängen. Behövligt.

Det känns som att jag har feber, men termometern visar mellan 34,9-35,9. Så feber har jag inte. Huvva, jag är less, nu vill jag bli frisk och pigg och glad.

Pelle

Vi har en kisse-unge som heter Pelle. Han ska bo kvar hos oss, det blev bestämt igår. Det var kissen som var svart och vit. Han är verkligen super-mysig. Olivia och han har gossat en hel del. Han är som en liten skugga som går efter oss. Just nu ligger han och gossar med Danne och tittar på jakt-program på tv.

Jag har varit akupunktur idag, det var jätte länge sedan. Jag brukar gå kanske 1 gång i månaden, för att då slipper jag ha migrän. Under graviditeten har jag inte migrän och nu har jag nyss haft ett "anfall" så det blev dax igen. Det är verkligen avslappnande att vara där.

Mamma & Pappa har hand om Kajsa nu, hon är i löpen (gissa om Neo är kocko...). Neo får lite lugn och ro nu i alla fall.

Lite info: Jag och Daniel hade varit förlovade i 9 år igår! Det är ju lääänge.

Bild på lilla Pelle!!!!!
image8

Tjej-dag igen

Alla är välkomna till Bodan den 24:e (söndag), kl 12.00. Då blir det först tjej kläder: Capri-collection, sen blir det Dunnis-party efteråt. Hör av dig om Du kan komma, så vi kan beräkna fikat.....

Katt-hysteri!!!!!

Det är helt sjukt!!!!!
Vi har satt ut kattungarna på blocket. Jag skulle kunna ha haft kanska 30 st katthonor som våran lilla grå. Det har ringt och ringt och mailats! Från HELA SVERIGE! (för en bondkatt, mitt i vintern...). Nu har jag i alla fall tagit bort annonsen. Det behövdes 10 minuter för att hon skulle vara tingad!

Coolt.
Vi får väl slå oss på det här med kattavel!image7

Snyft.

Mamma och pappas vovve Isak dog i förrgår. Det känns så trist. Han var ju så fin och glad och dessutom duktig på att jaga. Han hade haft hosta ett tag och de hade varit hos vetrinären flera gånger. Igår upptäckte de att han hade ett fel på hjärtat som orskade hjärtsvikt. Då de kom in med honom hade han fått ett lungödem. Fy sjuton, stackars vovve. Så de fick ta bort honom. Stackars mamma och pappa och Emsa.

Måste skriva om trevligare saker:

Nova har sovit hos oss förra natten, det gick bra och flickorna har haft kul, dom har badat, ritat, lekt med lera, gjort pärlhalsband och självklart ätit godis!

I onsdags var jag och Sandra i stan på promenad, sen städade vi i Elsas förra lägenhet. Senare blev vi bjudna på middag i Kåge. Trevligt!

Morfar fyllde 75 igår, så vi var och grattade han igår. Sen var vi hos mmma & pappa ett tag på kvällen.

RSS 2.0