Måndag

Igår hade vi packat in barnen och skötväskan i bilen får att åka på NIMBYS med Jenny och familj och Sandra med familj. Det som skulle bli så mysigt och skit-kul för barnen. Jag och Jenny hade tänkt överraska Sandra med en liten "familje-trip" på 30-års dagen (nästan). Men vid kåge på E-4an så kräks Olivia i bilen. Det var bara att ringa ett samtal och vända om. Hon hann med ytterligare en kräkning innan vi var hemma. Sen var allting bara bra. Daniel skurade bilen (och den andra bilen hanns också med) jag tvättade overall och bil-stols-klädsel. Så  vart det med den dagen, typiskt...
Men idag är hon pigg och (än) har ingen annan behövt spy (ta i trä.)

Jossi har börjat gå över datumet och jag väntar med spänning på ett SMS eller samtal, jag drömde inatt att dom hade fått en liten bäbis. Så spännande.

Ni som läser kan ju börja ladda för flera trevligheter på lilla hjärtat i vår: Det ska troligen bli nån tjej-kväll!!! Sen klädbytardag och även vårmarknad. Så börja kolla hemma om kläder/leksaker /även vuxenkläder tror jag. Kul!

På onsdag gör jag mitt första RIKTIGA arbetspass på Kir 3. Jag är jättenervös (och lite rädd) Hoppas att det är hanska lugnt och att inga konstiga och obehagliga saker inträffar. Jag är faktiskt riktigt nervös. Hjärtat slår fortare bara jag tänker på det.
Jag ser framför mig en patient med V-sond, CVK, PC-EDA, sår-drän, actrapid-dropp och KAD som har ont, mår illa och att slangarna inte fungerar som dom ska och att dom jag jobbar med har för fullt upp så att de inte kan hjälpa mig... Hjälp. Hoppas att jag fixar detta. Nä nu ska jag tänka på nått trevligt! Dricka min kopp med kaffe och njuta av att jag inte ska iväg förrän på onsdag kväll...

Onsdagsbus

Olivia och Nova busar för fullt: Pärlplattor, dansa, bada i bubbelbadet, spela spel ............. Kul att de har det bra ihop, men man får sina krupp-utbrott ibland, som när dom mölar stackars Pelle...

SAIK till Semi!!! Jag är ingen hockey-freak, men nog var den spänande allt matchen som det kommer att pratas om LÄNGE. Det var höga skrik här i tv-soffan. Härligt.

Åker till Umeå i em; jobbar 3 nätter nu, går av på fredag-morgon, tänkte sätta mig på bussen då. Jag landar i Ske-å vid 10,15 på fredag, då ska jag hem och sussa ett par timmar. Hoppas att "poletten faller ner" under dessa nätter. Jag känner mig nämligen lite trög, det är mycket nytt.

Var på skoter-tur igår: det var härligt: "Det är livet" tänker jag alltid då vi får oss iväg med skotern. Vi åkte förbi en hög med renar. Olivia tyckte att det var så kul att titta på dem.

Idag är det Johanna och Pavels "beräknade dag". Ska bli spännande, snart kommer en till liten buse. Mys-pys.

hemmavid

Har nu gjort mina första arbetspass, känns spännande och dö-läskigt och kul och otäckt...........
Men nu är jag hemma tills imorgon, lämnar barnen på dagis och åker sen, (väldens tråkigaste väg) mot Umeå. Jag sover hos Annahelena och sen hos emelie, ska bli trevligt att träffa dom lite.

Var på party igår, vi hade SÅ kul. Vi sjöng för full hals och hade super mysigt. God mat, god dricka och trevliga människor. Kan inte bli bättre!

Nu vill Lillan ha datorn och spela sitt "Dora-spel" så jag får väl maka på mig. Tänk att det börjas vid 3,5 års ålder...

Nytt Jobb.

Hej på er alla, längesen.
Jag är med JOBB, i Umeee, på en kirurgavdelning där. Jag börjar till veckan med inskolning, 2 veckor dag, sen 3 nätter, sen börjar mitt natt-schema. Ska bli spännande. Jag kommer nog att lära mig jättemycket!
Det blir även lite läskigt att va hemifrån, och framför allt ifrån barnen så mycket.
Nu ska jag åka bussar längs världens tråkigaste väg i massor (förhoppningsvis sovandes). 

RSS 2.0